4790 vs 4790K

Okangnkl

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni sistem topluyorum. 4790'nın siparişini verdim, yalnız bir şey takildı aklıma. 4790K ile arasında ciddi farklar olur mu? Ekran kartımda GTX 970 olacak. Sizce 4790'ı almakla hata mı ettim? Cevaplarıniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata etmedin. 4790 da çok güçlü bir işlemci. GTX 970 ile birlikte üst düzey performans sunacaktır.

I7 4790K işlemcinin o.c performansı pek iyi olmadığı için hata yapmamışsın. Zaten şuan ki en güçlü LGA1150 işlemci

Cevaplariniz için tesekkur ederim.

İ7 4790 için hangi anakartı almamı önerirsiniz ? @Silinen üye
Z97 serisinden mi almalıyım işlemcimden dolayı O.C yapamıyacağımı biliyorum ama kendimi ona şartladım galiba
H97 serisi aldığım zaman daha mı stabil çalışır sistemim Z97 'e göre yoksa herhangi bir şey farketmez mi O.C 'den başka.Anakart seçiminde aşırı zorlanıyorum.
İ7 4790'nın Turbo Boost Teknolojisinde H97 anakart aldığımda bir sorun olur mu?

Son düzenleme:
Peki MSI H97 GAMING 3 alsam, 700 lira bütçem var. SSD yok, geri kalan parayla da SSD alsam. Bir de işlemci için soğutucu Thermaltake Frio advanced abartı mı olur? @Novelist

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevapların için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…