4790k-5820k(DDR3-DDR4) Sistem Toplama

Msi gaming 5 bana soğut geliyor. Ayrıca hyper 212evo bir seidon 120v işlevi görür mü ? Bu toplam fiyatın üstüne birde işletim sistemi fiyatını ekliyoruz anladığım kadarı ile. 980 yerine 970 olsa daha makul sanki. 10-15 fps için o fiyat farkı ödenmez gibi.

Aynen öyle Gaming 5 gayet iyidir bir oyuncu için fazlasıyla yeterlidir. Seidon 120V çok sesli çalışıyor gereksiz Hyper 212 alın derim.

16 GB yapabilirsiniz sorun yok monitörden kısarız biraz ama monitörde çok güzel be

@Catastrophe Önerdiği monitör gerçekten güzel ve ucuz. Sisteme o monitörü ekleyerek anakartı Gaming 7 Bellekleri 16 GB yapabilirsiniz.

Kasa ve PSU çok fazla. Hyper 212 Evo ve Corsair 230T alırsanız 230 TL elinizde kalıyor.

Hyper 212 Evo okeyledim diyelim. Ama Corsair 230T içinden gelen psu beni tatmin eder mi ? (Endişeliyim) Gtx 980 yerine 970 konusunda hem fikiriz değil mi ?
@Catastrophe @Silinen üye

Sisteminiz yükte en fazla taş patlasa çatlasa kırılsa 500W harcar
Sistemin harcayacağı güç üstüne 100-150 W eklerseniz yükte en fazla kaça çıkabilir görürsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…