@Silinen üye@Catastrophe Şubatta alımı yaptıktan sonra resimleri paylaşacağım. Bu arada kendi bireysel bilgisayarım olucak. Herhangi bir şirket mensubu değilim. Öğrenciyim.
Öğrenciyseniz Windows'un Dreamspark hizmeti sayesinde Windows 8.1 işletim sistemine sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu sistem orijinal olacak. Windows'un sitesinden indirip verdikleri key ile orijinalleştireceksiniz ve hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Ben şuan kullanıyorum ve gayet memnunum. Tek eksiği (aslında eksi sayılmaz) Windows'u kurunca yanında Takvim, Kişiler gibi uygulamalar gelmiyor. Aslında bu sistemi daha stabil yapıyor ve daha sonra istediğiniz uygulamaları indirebiliyorsunuz. Kısacası bir eksisi yok tavsiye ederim.
@Shanti Kasayı değiştirin. Öndeki fan ızgaraları hava akımına engel olduğu için kasa hava alamıyor ve bileşenler çok ısınıyor. Kısacası kasada tasarım hatası var.
"Tahir Emre SIRMA dedi:
Önermiş olduğun kasayı da dün vatan bilgisayarda görevli arkadaşlarla inceledik. Ancak kasa çok dar, Hyper 212 X işlemci soğutucu sıfıra sıfır zar zor şığıyor ve malzemesi sağlamlık açısından 230T ye göre çok daha basit ve kalitesiz." SPEC-02 konusunda bir arkadaş böyle mesaj atmıştı. Kasanın iç hacimide küçük imiş. Birde elimde aldığım bir SS vardı kasanın adını unutmayayım diye onuda ekliyorum.