4790K için sıvı soğutma önerisi

musallat.exe

Hectopat
Merhaba, Z97 anakart ve 4790k 8+8 sistemim var. 2 tane de sorum olacak.
1- bu sistemi “Frisby FC-G800b” kasaya yerleştirmem mümkün müdür?

2- eğer mümkün ise bu sisteme ve kasaya uygun bir de sıvı soğutmaya ihtiyacım var, 4.4 veya 4.8 OC düşünüyorum. Bütçe olarak 200-400 arası ikinci el bir sıvı soğutucu işimi görecektir diye düşündüm, önerilerinizi bekliyorum.

@mertpivvo yorumunuz için teşekkür ederim. Şunlardan birisi işimi görür mü ve sistemime uyar mı acaba?

Hocam sıvı soğutma yerine hava soğutma bu bütçeye daha doğru ve performanslı olur.
@musallat.exe

Attıklarım işe yaramaz mı acaba hocam H45 veya Seidon 120. birkaç yıl önce Recep Bey'in çektiği sistem toplama videosunda 120v V1 kullanmıştı diye hatırlıyorum o yüzden seçtim V3 modelini.

SE-224-XT işinizi görecektir. Sıvı soğutma gereksiz olur.

120mm iş görmez, 4.8'i zorlayacaksan hava soğutma çok daha iyi performans verir.

@EfeKanagül hocam aslında bu anakartı ve işlemciyi yeni aldım, yani uzun yıllar bu sistemle devam edeceğim.

@Xenithral illa sıvı soğutma diyecek olursam hangisini önerirsiniz peki? Sonuçta 2. el alacağım ve güzel bir şey olmasını isterim. Güzelden kastım performans açısından, RGB değil

@mertpivvo XIGMATEK SCYLLA 240 EN8620 240MM SIVI SOĞUTMA - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 891507001 peki bu işimi görür mü acaba?
Bütçemi biraz yükseltmeye karar verdim, şunlara da bir göz atıp öneride bulunursanız çok sevinirim.

Evet
XIGMATEK SCYLLA çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…