4790K ve GTX 980'li Tabanlı Sistemi Test Etmek İçin Program Önerisi

Stereoturk

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Ben, benim 4790K ve MSI GTX980 sistemime benchmark yapıp, hızını test etmek istiyorum.
Hangi programlar ile yapmalıyım? Link atabilir misiniz?
Sonuçları buraya yayınlarım isterseniz. Programları SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi yüklemeliyim sizce?
H1Z1 oynuyorum şu an sadece, ve o oyunda ultra ayarlarda sadece 50-70 FPS alıyorum 1080p.
O yüzdem bi test edip sizlerle paylaşmak istiyorum. Sonuçlar normal mi, düşük mü? Diye.

Not: Ara sıra galiba ceza alıyorum çengel koyup koymama rağmen galiba. Almanya'da doğma büyümeyim ve Türkiye'ye geri döneli 6 ay oluyor. Elimden bu kadar geliyor şimdilik kusura bakmayın. Türkçeyi mahallede öğrenip dersini almadım. Yavaş yavaş klavyeye alışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmark testleri olarak; 3Dmark11, cinebench r15 ve unigine valley veya heaven testlerini yapmanızda fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hafta timeout almışım!!! İlginç. Artık yurt dışında doğup büyüyen herkes bu sayfaya yazması için türkçe klavye alıp ve türkçe sözlük ile yazsın. Tamamen saçmalık. Sonunda not olarak başdan kusura bakmayın dilediğime rağmen. Bunun sorumlusu yorum yazsın lütfen.

Yanlış Bilgilendirme
HDD veya SSD ye yüklemen arasında hiçbir fark yok performans bakımından, zaten programı açtığında program RAM'e yüklenicek.

Hocam merak etmeyin buradaki modlar biraz türk nazisi gibi, ben Türkiye'de doğup büyüdüm, ben de sık sık engel yiyorum. Ara sıra şaşırıyorum edebiyat forumuna mı geldim teknoloji forumuna mı diye, heralde mühendislere edebiyat dersi koyanlar böyle insanlardır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı