Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.025 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Ağustos 2025 #11 GhostOps dedi: DRAM şart değil büyük dosya aktarımı yapmayacak sonuçta oyun oynamak için alıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi arttırıp Kioxia Pro'da alabilir, hem yazma hızı yüksek hem de DRAM var.
GhostOps dedi: DRAM şart değil büyük dosya aktarımı yapmayacak sonuçta oyun oynamak için alıyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi arttırıp Kioxia Pro'da alabilir, hem yazma hızı yüksek hem de DRAM var.
Kajman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #12 Rakun75 dedi: Yani CS 2 için bütçe biraz fazla hocam tabii yine siz bilirsiniz ama 20klık sistemde görür işinizi hem de çok rahat şekilde. Genişletmek için tıkla... cs2 cikmadan once yasadim bunu 100 fps bile zor aliyorum artik. alsam bile oyun akici degil, o yuzden uzun sure yuksek fpslerde goturecek bir pc almak istedim..
Rakun75 dedi: Yani CS 2 için bütçe biraz fazla hocam tabii yine siz bilirsiniz ama 20klık sistemde görür işinizi hem de çok rahat şekilde. Genişletmek için tıkla... cs2 cikmadan once yasadim bunu 100 fps bile zor aliyorum artik. alsam bile oyun akici degil, o yuzden uzun sure yuksek fpslerde goturecek bir pc almak istedim..