Hocam soğutucu var koymamışım pardon düzenliyorum.Sistem güzel eksik bir soğutucu yok o gözüme çarptı.
Bütçem normal de max 40, 45ti, bu fiyatları gördüm.Bende bu sabah bir sistem satın aldım hocam, bilgilerim taptazeEn son bütçe kaça kadar çıkabiliyorsunuz?
Baktım hocam 2nci sistem güzel duruyor, soğutu almam gerekcek. Benim önerdiğim toplama sistem farklı sitelerden olacağından ve toplamayı pek beceremediğimden uğrastıracak gibi. Önerdiğiniz sistem arasında kararsız kaldım.Hocam o fiyata 4070ti süper sistemler var. Parçalarda güzel. Bir bak istersen.
MC-SUPER / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MC-SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr MIRANA-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4070TISUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr MIRANA-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4070TISUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu işlemci ile ekran kartı darboğaz yapabilir hocam tam emin olmamakla beraber. Ekran kartı fazla güçlü kalıyor, tam verimle kullanamazsınız gibi.Baktım hocam 2nci sistem güzel duruyor, soğutu almam gerekcek. Benim önerdiğim toplama sistem farklı sitelerden olacağından ve toplamayı pek beceremediğimden uğrastıracak gibi. Önerdiğiniz sistem arasında kararsız kaldım.
Hangi sistemden bahsediyorsun benim önerdiğim mi yoksa arkadaşın önerdiği 2.sistem mi?Bu işlemci ile ekran kartı darboğaz yapabilir hocam tam emin olmamakla beraber. Ekran kartı fazla güçlü kalıyor, tam verimle kullanamazsınız gibi.
1080p kullandığını varsayarak söyledim 1080p kullanıyormuşsun zaten, arkadaşın attığı mirana sistemi kastettim 4070Ti/Super ile 7500F'in 4k altında darboğaz yapmama şansı yok gibi bi şey. Gelgelelim 4070Ti/Super 4k için değil 2k için üretildi. Yani bu işlemci ve ekran kartı 1080p'de darboğaz az çok yapacaktır. Bilgin olsun.Hangi sistemden bahsediyorsun benim önerdiğim mi yoksa arkadaşın önerdiği 2.sistem mi?
Bu arada 1080p kullanacağım.