Soru işaretlerini toplarken benden çok daha yüksek levelli Archgriffin'e (Şahgriffin) denk geldim. Kesemem ama en azından deneyeyim derken biraz canını indirmeyi başardım. Baktım iyi gidiyor, hatıra olsun diye de kayıt aldım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Oyun zorluğu: Ölüm Marşı
Yer:
Quen oyunun en güçlü yeteneklerinden biri. Hiç saldırı isabet almadan kesmek daha büyük mücadele olur sanırım.
Oyunda dodge atmayı bilip, yetenekleri doğru ve yerinde kullandıktan sonra level olarak üstün olsa bile alt edebiliyorsun. Griffin Quen'i kırdıktan sonra havada 2 tur atıp geliyor, o arada yine doluyor zaten yetenek.
Oyunda dodge atmayı bilip, yetenekleri doğru ve yerinde kullandıktan sonra level olarak üstün olsa bile alt edebiliyorsun. Griffin Quen'i kırdıktan sonra havada 2 tur atıp geliyor, o arada yine doluyor zaten yetenek.
Aynen. Ama içtiğim iksirin de etkisi büyük. Üstün Alaca Baykuş iksirinin özelliği geceleri etkisi bitmiyor. Bu da sürekli işaret kullanmama yardımcı oluyor.
Şu oyuna bir türlü ısınamadığım için alıp oynamıyorum. Bazen acaba hata mı yapıyorum diye söylenmiyorum değil Hazır indirimde 17TL'ye (GOTY 22) düşmüşken acaba...
Şu oyuna bir türlü ısınamadığım için alıp oynamıyorum. Bazen acaba hata mı yapıyorum diye söylenmiyorum değil Hazır indirimde 17TL'ye (GOTY 22) düşmüşken acaba...
Şu oyuna bir türlü ısınamadığım için alıp oynamıyorum. Bazen acaba hata mı yapıyorum diye söylenmiyorum değil Hazır indirimde 17TL'ye (GOTY 22) düşken acaba...
Eğer hikayeli oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle oynamalısınız. Oyunun ana görevi daha önce görülmemiş hikaye anlatmıyor. İnsanların Witcher 3'ü bu kadar sevme nedeni yan görevleri. Ana görev gibi yan görev yapmışlar ve çok ayrıntılı, çok güzel. Seçimlerin gerçekten bir şeyleri etkilediğini hissettiriyor. Ayrıca Witcher evreni bir romandan çıktığı için karakterlerin ve evrenin altı oldukça dolu. Odun değil yani karakterler. Hepsinin hikayeleri var. Bazı karakterleri gördüğümüz zaman, eski oyunlara veya kitaplara alıntı yapılarak sohbetler dönüyor falan. Gece gece canım çekti yine.
Eğer hikayeli oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle oynamalısınız. Oyunun ana görevi daha önce görülmemiş hikaye anlatmıyor. İnsanların Witcher 3'ü bu kadar sevme nedeni yan görevleri. Ana görev gibi yan görev yapmışlar ve çok ayrıntılı, çok güzel. Seçimlerin gerçekten bir şeyleri etkilediğini hissettiriyor. Ayrıca Witcher evreni bir romandan çıktığı için karakterlerin ve evrenin altı oldukça dolu. Odun değil yani karakterler. Hepsinin hikayeleri var. Bazı karakterleri gördüğümüz zaman, eski oyunlara veya kitaplara alıntı yapılarak sohbetler dönüyor falan. Gece gece canım çekti yine.
Hikayeli oyunları severim evet. Odun bile olsa 22TL' den zarar geleceğini pek sanmıyorum Yapay zeka benim için çok önemlidir single oyunlarda ve de olayların gelişmesi. Böyle ayrıntıların yavaş yavaş geliştiği, hikayenin bir bölümden sonra güzel oturtulduğu oyunları severim. Yan görev olayını biliyorum her yerde söyleniyor çok detaylı olduğu, GTA gibi değilmiş yani. Alalım bakalım.
Ben Witcher 3'den önce 2'yi oynamak istedim fakat girdiğim zaman oyundan pek keyif alamadım. Hikaye bağlantılı olduğu için 2'yi de bitirmeden 3 oynamak istemiyorum. Bakalım 2'ye alışırım belki
Ben Witcher 3'den önce 2'yi oynamak istedim fakat girdiğim zaman oyundan pek keyif alamadım. Hikaye bağlantılı olduğu için 2'yi de bitirmeden 3 oynamak istemiyorum. Bakalım 2'ye alışırım belki
Hikaye için oynuyorsanız, 1. oyunun özet olarak anlatıldığı videolar da mevcut. Onları da izlemenizi öneririm. Tabii 1. oyunda yan görevlerde de falan bir sürü karakterle tanışıyoruz ama hiç yoktan iyidir. En azından ana hikayeyi öğrenmiş olursunuz.