Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütçem maksimum 450-500 TL arası. Aklımda SanDisk'in Ultra 3D 500 GB modeli var. Tecrübelerinize dayanarak bu SSD nasıldır ve daha iyi olduğunu düşündüğünüz SSD var mıdır?
Kingston 480 GB HyperX Fury 3D KC-S44480-6F 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital Blue WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 480 GB HyperX Fury 3D KC-S44480-6F 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Herkesin onerdigi HyperX modeli sizin attiginiz SSD'nin yaninda biraz daha giris seviyesi kalıyor. Bence Blue 3D'ye der o kadar para dokmeye gerek yok Ultra 3D uzmez sizi alin gecin hazir indirimdeyken.
Hocam bende yakın zamanda SanDisk'in Ultra 3D 500 GB'lık modelini aldım fakat Crystal disk mark testinde bile vadedilen değerlerin çok aşağısında bir değer aldım. Belki milyonda bir bana denk geldi. Sonrasında SSD'yi iadeye gönderip yerine BX500 aldım şuanlık memnunum.
Maalesef laptop M.2 desteklemiyor, HyperX modeli de araştırmalarım sonucu SanDisk Ultra 3D'ye göre kağıt üzerinde en azından daha geride duruyor ve araştırmama göre de WD Blue 500 GB SSD ile SanDisk Ultra 3D neredeyse aynı SSD olduklarını sadece etiketleri farklı olduğunu gördüm.
MX500 modeli ise maalesef bütçemi aşıyor.