480 GB SSD'nin yanına 240 GB SSD mi 1 TB HDD mi alınmalı?

HDD daha mantıklı olacaktır fakat biraz bekleyip 1 TB 860 QVO ya da herhangi 500 GB bir SSD almak daha mantıklıdır HDD'den.

12.

120 GB NVMe 500 GB HDD kafidir.

Bütçen bu kadar ise bence 1TB HDD al. SSD yükleme sürelerini istiyorum dersen ve bütçe ayırabilirsen en iyisi ucuz bir 1TB SSD almak olacaktır ama buna bütçe yetmiyorsa mecburen HDD kullanmanız gerekiyor. 240GB kısa sürede yine yetersiz kalacaktır.

Bunu bile düşünebilirsiniz. 30-40 lira vergi varmış gibi hesaplayın.

35K sipariş almış. 16-17K yorum yapılmış ve 4.9/5 puanı var. Bu AliExpress için bile büyük bir değer. HDD parasına yarım terabayt SSD alırsınız, hem oyunlar için falan diyorsunuz. Bu disk komple oyun ve program olur. Başına bir iş gelse bile (hiç sanmıyorum ama teknoloji şans işidir) yeniden kurmanız mümkün olur.

35K siparişten birini de ben vermiştim
Geçen sene 120TL fiyata 240GB SSD satıyorlardı. Bütçe az ise alınabilir ama kaliteli bir SSD de değil bunu belirteyim.

35K siparişten birini de ben vermiştim
Geçen sene 120TL fiyata 240GB SSD satıyorlardı. Bütçe az ise alınabilir ama kaliteli bir SSD de değil bunu belirteyim.
Elbette fakat Fiyat/Kapasite ilişkisi açısından güzel ürün. Oyun vesaire depolama için ben olsam alırım. Elbete terelelli kontrolcü ile geliyor ve firmware güncellemesi hak getire fakat vaat ettiği hızları da veriyor. Nihayetinde hepsi teknolojik ürün. Hepsinde sorun olabilir. Bunda da sorun ihtimalinin bir tık fazla olabileceği düşünülerek alınmalı.

Düşünceleriniz için teşekkürler. Forum tarafından ''küçük'' bir tatile çıkarılmıştım bu sebepten dolayı cevaplayamadım. Bu ürün nasıldır?

PCIe.

PCIe girişlerin hızları SATA girişlerin hızlarına göre çok daha yüksek oluyor. Eğer yapabiliyorsanız M.2 alıp işletim sistemini ve bazı oyunları ona kurarsanız daha rahat edersiniz.

SSD de olması mantıksız herşeyi, hatta hikaye tabanlı mücadeleci olmayan oyunları bile HDD ye alarak kullandığınız SSD de yer açmak mantıklı hareket olacaktır.
240 GB lık bir SSD almanız bu şartlarda hiç bir şekilde mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…