4800 - 5300 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
4800 - 5300 TL

Presev

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yaklaşık 20 gün sonra 4800 maksimum 5300 TL'ye kadar monitör de dahil bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, fakat bilgisayarı sinerjiden toplayabilirsek veya hazır sistemlerin üzerinde birkaç değişiklik yapıp PC önerebilirseniz sevinirim. Montajla aram iyi değil ve riske de girmek istemiyorum. Montajı öğrenmesi kolay gibi yorumlar istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablosu veya Wi-Fi adaptörü, kulaklık, mouse ve klavye dahil olacak mı?

Hayır, Dahil olmayacak.

Teşekkürler Sistem Gerçekten bu fiyata iyi gözüküyor. Sanırım Bütçeyi biraz daha arttırıp SSD'yi 480 GB ya da 500 GB yapmam daha mantıklı olur. Onun dışında bu kasa nasıldır? Soğutması iyi midir? Malzeme kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:
Teşekkürler Sistem Gerçekten bu fiyata iyi gözüküyor. Sanırım Bütçeyi biraz daha arttırıp SSD'yi 480 GB ya da 500 GB yapmam daha mantıklı olur. Onun dışında bu kasa nasıldır? Soğutması iyi midir? Malzeme kalitesinin kötü olduğunu duymuştum.
Rampage tarzı markalardan 1 tık daha kaliteli diye biliyorum. Pek beklentin olmasın yani kasadan. Eğer bütçeyi aşacak durumun varsa SSD'yi sonra eklersin zaten, ekran kartına yüklen.

AMD Ryzen 3 3100
Gigabyte B450M S2H
G.Skill RipjawsV 8x2 16 GB 3000 MHz
Palit GTX1660 Super

Kingston A400 240 GB
Ranker Virgo - Bu kasa işini görücektir ama yorumuna göre sanki içine pek sinmemiş. Alternatif olarak sana Aerocool Ore Saturn veya Zalman ZM-T7 öneriyorum.
High Power 500W 80+
PHILIPS 21.5" 221V8 75Hz 4ms

Yanlış hesaplamadıysam 5700 TL gibi bir fiyat tutmakta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı