4800 IP Şampiyon Tavsiyeleri

21584

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2014
Mesajlar
3.693
Makaleler
4
Çözümler
7
Merhaba. 4800 IP ile meta da olan hangi şampiyonlar alınmalıdır ?

Niçin alınmalıdır ? Sebepleriyle söylemenizi bekliyorum. ADC ve APC şampiyonlar tercihim. Mid ve bot lane oynuyorum. Meta da olan şampiyonlardan önerirseniz sevinirim.
 
ADC için kesinlikle Graves. Şu Meta'da açık ara en iyi ADC bana göre. Bunu söyleyen kişi olarak da büyük bir Vayne severim. :) Mid için becerebilirseniz LeBlanc öneririm. Meta'da iyi işler çıkarılıyor. Orianna Meta'da değil ama tercih edebilirsin hoşuna giderse.
 
Caitlyn, ADC'ler arasındaki en uzun menzile sahip hero diye biliyorum. Ben sevmiyorum çok şahsen. Bir anda büyük Damage koyamadığını düşünüyorum. Caitlyn ve Graves'in ultilerini karşılaştırırsak en basitinden Team Fight'da Graves'in ultisi ile Quadra hatta Penta atma ihtimali yüksek. Ama Caitlyn'in basit yapıda bir ultisi var bana göre. 4800 IP almazdım yerinizde olsam. Graves şiddetle öneririm. Beğenmediyseniz diğer önerim Vayne'dir.
 
Şahsen oyum burda Vladimir'den yana olacak heralde, hem team fightlarda fazlasıyla rahat ve etkin bir şampiyon hemde ap olmasına rağmen acayip bir tank olabiliyor. Eu west challenger soloq'da nerdeyse her maçta görebilirsiniz zaten.
 
Ori yada Ahri secimine katılıyorum nidale almanı tavsiye etmem cok uyuz bir herodur Brandı denemeni tavsiye ederim :)
 
"Vladimir press r" diyerek vladimir almanı öneriyorum lanede ezilmezsin midde çok oynanıyor ama solo da oynamak daha iyi hele melee bir şampiyon varsa karşıyı çok zorlar ultisi sayesinde tflerdede takımı taşıyor ve oynaması çok kolay biraz e kullanımı önemli zaten qsu skill shot değil rahatca oynanılabilir
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı