4800 TL Intel i5 6600K GTX 970 Ekipman Dahil Sistem Toplama

noearty

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
69
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. Hayırlı ramazanlar dilerim. Aşagıda arkadaşlarımla birlikte 1-2 gun araştırmalar sonucu toplama PC sistemimi sizinle paylaşmak istiyorum. FPS tarzı (CS:GO, Alien Isolation vb.) oyunlar ilgi alanım oldugu için böyle bir sistem dizdim. Sistem bekledigim fiyatın ustune çıktı. VatanComputer ve TeknoBiyotik sitelerinden dizdim. Size birkaç sorum olacak.
  1. Bu sistemi daha ucuza dizebilir miyim? Nerelerden alabilirim?
  2. Bu sistem FPS oyunlarda beni min. 5 yıl göturur mu?
  3. FPS oyunlar için önerdiginiz gaming set (kulaklık, mikrofon (mikrofonlu kulaklık), fare, klavye) var mı?
  4. Bu sistem dışında bana önerebileceginiz ucuz ve daha iyi bir sistem var mı?
Sistem:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece kasa için (monitör klavye vs hariç) bir bütçe verebilir misin? Klavye vs önerisi sorduğun için onlar için de bir bütçe verebilirsen iyi olur.
 
sana da hayırlı ramazanlar kardeşim. öncelikle gtx 970 yerine temmuzun başlarında rx 480 al 400 tl daha ucuz ve 980 ile aynı fps yi alıyor tam bütçeni söylersen daha detaylı söylerim ama şimdilik ekran kartını rx 480 yap ve anakartı da msi al ya da sen direk bunları al eğer 4800 tl ise ve internetten alacaksan :D Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı bunlar klavyeyle kulaklığı aynı al üstüne 800 tl ekran kartını ekle olmazsa ucuz klavye veya kulaklık al bir de anakartın yanında doom oyununu beleş veriyorlar :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı