Osman emre bakır Centipat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 43 1 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar selam 4800 bütçe ile sistem önerisi olan var mı?Ben AMD R5 2600-ASUS STRIX-GTX1660TI-A6G-ASUS PRIME B450M-K-WD 1TB GSKILL 8GB - Vatan Bilgisayar Bunu düşündüm kasanin mesh olması, ekran kartının 3 fanli olmasi dikkatimi çekiyor. Önerir misiniz?
Arkadaşlar selam 4800 bütçe ile sistem önerisi olan var mı?Ben AMD R5 2600-ASUS STRIX-GTX1660TI-A6G-ASUS PRIME B450M-K-WD 1TB GSKILL 8GB - Vatan Bilgisayar Bunu düşündüm kasanin mesh olması, ekran kartının 3 fanli olmasi dikkatimi çekiyor. Önerir misiniz?
ArAs054 Decapat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 124 2 Ağustos 2019 #2 Osman emre bakır dedi: Arkadaşlar selam 4800 bütçe ile sistem önerisi olan var mı?Ben AMD R5 2600-ASUS STRIX-GTX1660TI-A6G-ASUS PRIME B450M-K-WD 1TB GSKILL 8GB - Vatan Bilgisayar Bunu düşündüm kasanin mesh olması, ekran kartının 3 fanli olmasi dikkatimi çekiyor. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam, vatan bilgisayardan almanı önermem. Sistemine SSD almanı öneririm. Ayrıca artık 8GB'tı geçtik, 16 yada 32 yapmanı öneririm. Ekran Kartı için bir video önericem sana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Buda işlemci için video 3 işlemci test ediliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İyi Forumlar
Osman emre bakır dedi: Arkadaşlar selam 4800 bütçe ile sistem önerisi olan var mı?Ben AMD R5 2600-ASUS STRIX-GTX1660TI-A6G-ASUS PRIME B450M-K-WD 1TB GSKILL 8GB - Vatan Bilgisayar Bunu düşündüm kasanin mesh olması, ekran kartının 3 fanli olmasi dikkatimi çekiyor. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam, vatan bilgisayardan almanı önermem. Sistemine SSD almanı öneririm. Ayrıca artık 8GB'tı geçtik, 16 yada 32 yapmanı öneririm. Ekran Kartı için bir video önericem sana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Buda işlemci için video 3 işlemci test ediliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . İyi Forumlar
Osman emre bakır Centipat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 43 2 Ağustos 2019 #3 SSD ram sonradan eklenebilir vatan bilgisayari neden tavsiye etmezsiniz