Arkadaşlar 1 yıl sonraya kadar bu sistemi almayı planlıyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli o yüzden doğru parçalar topladığımız emin olmak istedim. Epey bir araştırma sonucunda bu sistemi toplamaya karar verdim bütçem 4800 TL.
Bu sistem ile bu zamana kadar en güncel oyunları Ultra ek ayarlar açık ayarlarda oynatırmı kaç FPS alırım? Cevaplarınızı bekliyorum.
ryzen tabanlı bir sistem toplamak isterseniz daha çok çoklu çekirdek performansı ve bütçede azalma yasayabilirsiniz. ama 9600k ise de inanılmaz bir islmecidir kesinlikle üzmez ama anakrt ve kendi fiyatı amd'ye göre biraz tuzlu oluyor
Metro gibi oyunları Full Ultra'da oynamanız zor 1 seneye çok şey değişir İntel'in yeni 10. nesil işlemcileri gelecek diye biliyorum onları alabilirsiniz vs. Şuan için erken konu açmışsınız bence.
Ayrıca 1 yıl sonra alacağınız sistemin konusunu şimdi açmanız da garip, seneye daha yeni bileşenler çıkacak. Bunlar artık kullanılmayacak. Şimdi nasıl 7. nesil Intel toplanmıyorsa seneye de 8. 9. nesil Intel toplanmayacak. 1060 tarihe karışacak.
1 sene sonra alirsaniz 1060 4 yasini gecmis oluyor. Su anda 38 aylik olan bir ekran kartini bugun almak bile mantiksiz, hem o zamana kadar yeni islemciler ve ekran kartlari cikar. Su anda tavsiye vermek cok sacma olur.