En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Toplam 2700 TL kalan bütçe ile Gaming gecesinden çift fanlı RX 5500XT veya GTX1650s alabilirsiniz beklemem derseniz tek fanlı model var şu an onu alabilirsiniz direkt, tavsiyem beklemeniz iyi sosyaller.
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam Gamepower kasa PSU dahil iyi değil mi? (hocam bir de bu corax (yavuz selim) sisteminin özelleştirilmiş hali SSD'yi bırakma gibi seçenek yok değiştirme seçeneği var sadece benim de bütçem Max 4800 TL.
SSD öneriniz var mı? PSU ayrı değil kasa ile beraber geliyor sistem corax yavuz selim özekleştirip almayı planlıyorum ürünleri sadece değiştirme seçeneği var.
Hocam Gamepower kasa PSU dahil iyi değil mi? (hocam bir de bu corax (yavuz selim) sisteminin özelleştirilmiş hali SSD'yi bırakma gibi seçenek yok değiştirme seçeneği var sadece benim de bütçem Max 4800 TL.
Hayır PSU'su hakkında çok iyi şeyler söylenmedi. Forumdaki arkadaşların çoğu da önermiyor. Hatta geçen gün gördüm birinin Gamepower PSU'nun ucu yandı diye konu açtığını.