4800 TL'ye B450 ve R5 2600 sistem yükseltme tavsiyesi

O zaman minimum 500 TL’ yi kasaya verin, 300’ e bulacağınız kasayı ARGB diye alırsınız, sağı solu elinizde kalır veya hava akışı iyi olmaz. İşlemci soğutucu sonradan eklenebilir.
O bütçe ile bunu buldum. Bu nasıl ?
Artan 80TL ile üste 2 fan daha alınacak.

Kasa olarak bunu tercih edin.
.

Daha bilindik markalardan seçilebilirdi ancak sadece kasa olduğu için kişisel zevk de önemli. Fanların kalitesi belli değil, en azından ön kısım mesh. Ekstra fan almanıza gerek olmayabilir; önce sistemi kurun, kullanıp sıcaklık takip etmeye başlayın. Sonrasında muhtemelen o parayı CPU fana yatırmak mantıklı olur. Üst boşluk zaten fan yokken de sıcak havanın kaçacağı bir yol sağlıyor.

ARGB ya da en azından RGB olması gerekiyor. Bu tarz kasaları alacak kişi istemiyor.
Şuan kendi sistemimde üstte fan olmadığı için hava akışı sorunlu. Arkadaşın da böyle bir sorun yaşamasını istemiyorum. Hatta almışken 3 tane alıp birini de kendi kasana takmayı düşünüyorum

Hava akışının sorunlu olduğunu nerden anladınız ?

Şuan kendi sistemimde üstte fan olmadığı için hava akışı sorunlu. Arkadaşın da böyle bir sorun yaşamasını istemiyorum. Hatta almışken 3 tane alıp birini de kendi kasana takmayı düşünüyorum
Hava akışının sorunlu olduğunu nerden anladınız ?
Kasanın içi özellikle de arka fanın olduğu bölge aşırı ısınıyor bu da sıcaklıklara 5 derece kadar yansıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…