4800H vs 4600H

smtylmz

Hectopat
Şimdi ben iki laptop arasında kararsız kaldım. Birinci laptopta R7 4800H ve GTX 1650 Ti ekran kartı varken ikinci laptopta R5 4600H işlemci ve 5600M ekran kartı bulunuyor. Sizce hangisini almam daha mantıklı? Ya da ikinci laptopu alsam işlemciden dolayısı sorun yaşar mıyım? Bu arada fiyatları 4800H olanın 8500 TL 4600H olanın 7900 TL yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1650 Ti zaten çok daha iyi bir kart her konuda ve ayrı eten fazladan 2 çekirdek de var ama bu fiyatlarda 1660 Ti'lı modeller olması lazım MAX-Q olsa bile 1650 Ti'dan iyi ve ASUS TUF laptopları tercih etmeyin kronik ısı ve ses sorunlu.

İkinci laptop işlemciden dolayı sorun yaşatmaz. Bu noktada en önemli şey kullanım amacınız. Laptopu hangi amaçla alacağınızı yazarsanız, ağır mühendislik uygulamaları, render ve oyun konularında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

Daha çok amacım günlük kullanım ve arada canım sıkılıkca oyunlar oynamak öyle pek ağır oyunlar oynayan birisi değilim

5600M performansını henüz tam olarak bilmiyoruz, o yüzden cevap vermek biraz zor.
Aslında benchmark sonuçlarına erişilebiliyor. 5600M çoğu noktada GTX1650Ti'i geçen bir performansa sahip ama daha fazla güç tüketiyor. 12nm ve 7nm farkını da göz ardı etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…