Çözüldü 4800MHz RAM' 5600MHz olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Okan2000

Hectopat
Daha fazla  
Laptop 4800 MHz 8 GB olarak aldım ama CPU-Z programında 5600MHz gözüküyor, ben mi yanlış bakıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet dediğim gibi, ASUS RAM'i toplu aldığı için 5600MHz RAM koyuyor fakat işlemciden dolayı 4800MHz çalışıyor. İçinde olanın aynısından almak mantıklı olan. Attığınız direkt aynı değil ama değerleri aynı. 5600MHz olanı alın.
5600 başka bir şey sanırım DRAM kısmında MHz'in yarısını gösterir CPU-Z 2400 yazıyor yani RAM'iniz 4800MHz.

Laptop modeliniz nedir? Memory kısmı anlık değişebiliyor fakat içinde olan RAM 5600MHz. CPU 4800MHz destekli ise kendisini kısar RAM.

Evet dediğim gibi, ASUS RAM'i toplu aldığı için 5600MHz RAM koyuyor fakat işlemciden dolayı 4800MHz çalışıyor. İçinde olanın aynısından almak mantıklı olan. Attığınız direkt aynı değil ama değerleri aynı. 5600MHz olanı alın.

Çözüm

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…