480p candır

Polonyada 4G 100 GB internet ayda 7 TL iken, ülkemizde en fazla 75 GB 4G var ve ayda 170 TL falan ya... Olur mu böyle adaletsizlik? Neden bütün halk TTNET'e ve Turkcell'e karşı ayaklanmıyor bu rezilliğin sona ermesi için?
Hain bir çok insan teröre ayaklanmamış onlara mı ayaklanacak?

Hain bir çok insan teröre ayaklanmamış onlara mı ayaklanacak?
Ülkemizde bu savaş sona ereceği zaman bu internet rezilliğinin tamamen ortadan kalkmasını bekliyorum. 1000 MBPS İndirme hızı ve 1000 MBPS Yükleme hızı uygun fiyatlarla kotasız bir şekilde yurtdışındaki gibi mümkün olursa, o zaman ülkemizin interneti adam olmuş diyeceğim.

Öncelikle bu durumun imkanı yok.
Ayrıca hangi savaşmış o ülkemizdeki? Ben niye bilmiyorum?

Ülke sınırı dışındaki savaş bizim İnternet fiyatlarımızı niye etkiliyor? Hangi savaş ayrıca?

Ülke sınırı dışındaki savaş bizim İnternet fiyatlarımızı niye etkiliyor? Hangi savaş ayrıca?
Afrinde olan savaşı diyorum. İnsanlar sonuçta ülkemizi en keskin bir şekilde savunmaya odaklanmış durumda. Bu yüzden ülkemizde şimdilik bazı konularda gelişmeler gecikebilir diye düşünüyorum.

Kullandığım paket böyle 2 hafta sonra TR ye dönüyorum internete nasıl alışıcam bakalım

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-10-31-19-25-13-813_pl.orange.mojeorange.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 123
O kadara gerek yok. Her haneye 20Mbps indirme 10Mbps yükleme hızı verilse yeterli.

Konuyu siyasete çekmek istemiyorum.
Ne zaman internetle ilgili bir iyileştirilme yapılsa gündemde bir konu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…