Afrinde olan savaşı diyorum. İnsanlar sonuçta ülkemizi en keskin bir şekilde savunmaya odaklanmış durumda. Bu yüzden ülkemizde şimdilik bazı konularda gelişmeler gecikebilir diye düşünüyorum.
Ülkemizde bu savaş sona ereceği zaman bu internet rezilliğinin tamamen ortadan kalkmasını bekliyorum. 1000 MBPS İndirme hızı ve 1000 MBPS Yükleme hızı uygun fiyatlarla kotasız bir şekilde yurtdışındaki gibi mümkün olursa, o zaman ülkemizin interneti adam olmuş diyeceğim.
İmza topladık AKK kalksın diye ama onaylandığının ertesi gün ne oldu. Devlet kurumu AKK düzenlemesi yaptı. Devletin Uydunet'i düzeltmeyi. Düzeltme lafını anlayan anladı. Dua edelim 2019 da bundan beter olmasın.
Nasıl ki HDD veya SSD'lerde istediğimiz dosyaya anında erişim sağlayabiliyoruz, internetinde öyle olması lazım bence. Ülkemizin internet hızı USB 2.0 sıradan bir USB Flash belleğin hızı kadar hatta ondan daha da yavaş.
Bana da değil. 50 Mbps yeter ama sanırım. En azından yüksek bitrate değerini sahip kaliteli 4K 60 FPS videoyu akıcı şekilde izletsin yani.
Aynı şekilde bir oyun indirirken bilgisayarı günlerce açık bırakmak da istemiyorum.
YouTube üzerinde 4K 60 FPS canlı yayını en yüksek bit hızında yapmayı yani 4K 60 FPS yayında oyun içerisinde çok ciddi hareketlenmeler olsa bile görüntüde en ufak bir çamurlaşma olmaması, diğer yayıncıların aksine en net vlog, oyun yayınını yapmayı düşünüyorum ayrıca daima herşeyin son modeli olsun, illa en hızlısı olsun isterim. PC Master Race gibi, Internet Master Race diyorum ben buna.
Usta siz Erdem'i takip etmiyor musunuz? Adamın bulunduğu bölgede alt yapı berbat. Arkadaş kendine WİFİ 3G dalgası bile aldı, tanıttı bize. Adam yıllarını 1 Mbps ile geçirdi.
Bana da değil. 50 Mbps yeter ama sanırım. En azından yüksek bitrate değerini sahip kaliteli 4K 60 FPS videoyu akıcı şekilde izletsin yani.
Aynı şekilde bir oyun indirirken bilgisayarı günlerce açık bırakmak da istemiyorum.
Usta siz Erdem'i takip etmiyor musunuz? Adamın bulunduğu bölgede alt yapı berbat. Arkadaş kendine WİFİ 3G dalgası bile aldı tanıttı bize. Adam yıllarını 1 Mbps ile geçirdi.