480p candır

YouTube'da o kalitede izleniyor da Twitch'te izlenmiyor maalesef.
Aynı ya pek bir farkı yok, Twitch de 16mbit internetim ile 1080p 60fps izleyebiliyorum yayınları.

Ama söz konusu film izlemeye yada başka şeylere geldin mi internet yavaş..

Aslında bu şey ile alakalı, eğer izlediğin kaynağın sunucuları kaliteli ise sende de sıkıntı olmuyor.

Önceden 480p bana normal geliyordu sonra internet falan iyice yavaşladı ilk 360P'ye indim sonra 360'ın hızınada benim internet yetişemedi sonra 240P'ye geçtim. 240P Candır.
Hiç abartmıyorum gözüm o kadar alışmışki 240P bana 480P gibi geliyor.

240p nedir? Gece indirmeye felan bırak 1080p izle.

240p nedir? Gece indirmeye felan bırak 1080p izle.
Maalesef öyle bir imkan yok hocam. Türk telekomun rezil ve lanet altyapısı yüzünden şu an binada kendi internetimizi bağlatamıyoruz böyle altyapı mı olur yahu? yazıldık şimdi belki aylarca sürecek belki yıllar sürecek birisinin kendi internetini kesip kapatması gerekiyor ve boş kutu oluşması gerekiyor bizde bu yüzden alt kattaki komşumuza Acces Point ile bağlanıyoruz. Öyle iğrenç bir altyapıları var ki kablo ile bile bağlatamıyoruz anca bina dışarısından o da kışın olmaz haliyle. Şimdi biz mağdur oluyoruz.

Yerel internet servisi sunun kişiler var. İlla bölgenizde vardır. Bir onlarla konuşun fiyatı uygun gelirse bir deneyin. Ping olur ama heralde daha hızlı bir internetiniz olur.

KYK yurtlarında kalanlara Allah (C.C) sabır versin. TTNET'den berbat internetleri video 144p değil 0.4P evrensel arası boyutlara geçiş yapıp izleyenler var. 4 sene önce kalıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…