480P VGA Kablosu 1440x900 verir mi?

cozz

Megapat
Daha fazla  
Basit ucuz bir VGA kablosu almayı düşünüyorum ama genelde 480p destekli yazıyor acaba normal bilgisayarda 1440x900 çözünürlükte sıkıntı çıkar mı? Daha önce hep ucuz kablo kullandım ama internetten almıyordum 480p destekli yazınca bilemedim yardımcı olur musunuz?

Bu kablo 1440x900 görüntü verir mi acaba?

Basit ucuz bir VGA kablosu almayı düşünüyorum ama genelde 480p destekli yazıyor acaba normal bilgisayarda 1440x900 çözünürlükte sıkıntı çıkar mı? Daha önce hep ucuz kablo kullandım ama internetten almıyordum 480p destekli yazınca bilemedim yardımcı olur musunuz?

Bu kablo 1440x900 görüntü verir mi acaba?
Bu tarz ucuz kablolardan çok çektim ben. Size önerim VGA kablosunda ucuza kaçmamanız. Birkaç tane ucuz kablo denedim ve hepsinde sorun yaşadım. Yazıların etrafında gölgelenme çok büyük sorun. Monitörün markasını, modelini, yenileme hızını tanıyamadığı için çözünürlüğü elle ayarlamak gerekiyor. Çekilecek çile değil.

Bunu denemedim ama Philips kötü değildir herhalde.

Bu tarz ucuz kablolardan çok çektim ben. Size önerim VGA kablosunda ucuza kaçmamanız. Birkaç tane ucuz kablo denedim ve hepsinde sorun yaşadım. Yazıların etrafında gölgelenme çok büyük sorun. Monitörün markasını, modelini, yenileme hızını tanıyamadığı için çözünürlüğü elle ayarlamak gerekiyor. Çekilecek çile değil.

Bunu denemedim ama Philips kötü değildir herhalde.

Haklısınız ama VGA kablosuna da 50 lira vermem ben zaten monitör iyi olsa HDMI DP falan kullanırdım yine de teşekkkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı