AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 24 Haziran 2023 #11 Kayrakkus dedi: Almanca Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yabancı dil yani Almanca gördüyseniz not ortalamaları nasıldı? Tebrikler bu arada.
Kayrakkus dedi: Almanca Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yabancı dil yani Almanca gördüyseniz not ortalamaları nasıldı? Tebrikler bu arada.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #12 sukuterkopke dedi: Almanca için puan 472,48. girersin. Genişletmek için tıkla... Önemli olan yüzdelik dilimler. AlexFergusonHayranı dedi: Hocam önceden yabancı dil yani Almanca gördüyseniz not ortalamaları nasıldı? Tebrikler bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Almanca görmedim. İleride yapmayi hedeflediğim meslek icin Almanca en ideal olduğu için onu istiyorum.
sukuterkopke dedi: Almanca için puan 472,48. girersin. Genişletmek için tıkla... Önemli olan yüzdelik dilimler. AlexFergusonHayranı dedi: Hocam önceden yabancı dil yani Almanca gördüyseniz not ortalamaları nasıldı? Tebrikler bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Almanca görmedim. İleride yapmayi hedeflediğim meslek icin Almanca en ideal olduğu için onu istiyorum.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #13 Kayrakkus dedi: Önemli olan yüzdelik dilimler. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, almanca için gereken yüzdelik 0,88. Almanca'ya gidemiyorsun yani.
Kayrakkus dedi: Önemli olan yüzdelik dilimler. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım, almanca için gereken yüzdelik 0,88. Almanca'ya gidemiyorsun yani.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #14 sukuterkopke dedi: Şimdi baktım, Almanca için gereken yüzdelik 0,88. Almanca'ya gidemiyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet zaten büyük ihtimalle gidemeyeceğim ama onlar arz talrp ilişkisi ile olduğu icin girme ihtimalim var.
sukuterkopke dedi: Şimdi baktım, Almanca için gereken yüzdelik 0,88. Almanca'ya gidemiyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet zaten büyük ihtimalle gidemeyeceğim ama onlar arz talrp ilişkisi ile olduğu icin girme ihtimalim var.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2023 #15 Onun yerine İngilizce ve Fransızca var hocam. Yani yüzdeliğinize göre.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #16 sukuterkopke dedi: Onun yerine İngilizce ve Fransızca var hocam. Yani yüzdeliğinize göre. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi seçeceğim buyük ihtimal.
sukuterkopke dedi: Onun yerine İngilizce ve Fransızca var hocam. Yani yüzdeliğinize göre. Genişletmek için tıkla... İngilizceyi seçeceğim buyük ihtimal.
D Deleted SyRoX Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #17 Kayrakkus dedi: İngilizceyi seçeceğim buyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İnglizce seçilmesini önermem ben şahsen aynı okuldayım. Farklı hiç bişey öğretilmiyor. Ekstra bir katkısı olmaz.
Kayrakkus dedi: İngilizceyi seçeceğim buyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İnglizce seçilmesini önermem ben şahsen aynı okuldayım. Farklı hiç bişey öğretilmiyor. Ekstra bir katkısı olmaz.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #18 Deleted SyRoX dedi: İnglizce seçilmesini önermem ben şahsen aynı okuldayım. Farklı hiçbir şey öğretilmiyor. Ekstra bir katkısı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tercih doneminde okulu gezip karar vermeyi planlıyorum.
Deleted SyRoX dedi: İnglizce seçilmesini önermem ben şahsen aynı okuldayım. Farklı hiçbir şey öğretilmiyor. Ekstra bir katkısı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tercih doneminde okulu gezip karar vermeyi planlıyorum.
D Deleted SyRoX Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #19 Kayrakkus dedi: Bilmiyorum tercih doneminde okulu gezip karar vermeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış okul büyük ve güzel. Hocalarınada danışmanı öneririm.
Kayrakkus dedi: Bilmiyorum tercih doneminde okulu gezip karar vermeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış okul büyük ve güzel. Hocalarınada danışmanı öneririm.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #20 Deleted SyRoX dedi: Sana kalmış okul büyük ve güzel. Hocalarınada danışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Siz hangi dili seçmiştiniz.
Deleted SyRoX dedi: Sana kalmış okul büyük ve güzel. Hocalarınada danışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Siz hangi dili seçmiştiniz.