BAYGezer Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba LGS 2024'e girdim ve 488 puan yaptım. Sadece matematikten 2 yanlışım var sizce Kadıköy Anadolu lisesi gelir mi? Ve de Kadıköy anadolo lisesi nasıldır şehir dışından ev taşımaya değer mi?
Arkadaşlar merhaba LGS 2024'e girdim ve 488 puan yaptım. Sadece matematikten 2 yanlışım var sizce Kadıköy Anadolu lisesi gelir mi? Ve de Kadıköy anadolo lisesi nasıldır şehir dışından ev taşımaya değer mi?
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Lise pek önemli değil ev taşımaya değmez şehrinizdeki evinize yakın olan veya servisle gidebileceğiniz bir liseye gitmeniz yeterli olacaktır.
Lise pek önemli değil ev taşımaya değmez şehrinizdeki evinize yakın olan veya servisle gidebileceğiniz bir liseye gitmeniz yeterli olacaktır.
EMRCAN308 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 İlin nerede bilmiyorum ama imkanın varsa yatılı git yoksa ilindeki en iyi liseyi yaz.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 5 Haziran 2024 #4 Hiçbir Anadolu lisesi için değmez(GS al hariç) ayrıca tebrik ediyorum gayet de iyi puan yapmışsınız şehrinizdeki en iyi fen lisesine gidin bence.
Hiçbir Anadolu lisesi için değmez(GS al hariç) ayrıca tebrik ediyorum gayet de iyi puan yapmışsınız şehrinizdeki en iyi fen lisesine gidin bence.
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Haziran 2024 #5 ZerveoN dedi: Lise pek önemli değil ev taşımaya değmez şehrinizdeki evinize yakın olan veya servisle gidebileceğiniz bir liseye gitmeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Lise önemli değil ama arkadaş gayet iyi bir derece yapmış daha iyi bir ortam varken neden yakındaki okula gitsin? Bahsettiğiniz durum daha alt başarılar için geçerli.
ZerveoN dedi: Lise pek önemli değil ev taşımaya değmez şehrinizdeki evinize yakın olan veya servisle gidebileceğiniz bir liseye gitmeniz yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Lise önemli değil ama arkadaş gayet iyi bir derece yapmış daha iyi bir ortam varken neden yakındaki okula gitsin? Bahsettiğiniz durum daha alt başarılar için geçerli.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #6 BAYGezer dedi: Arkadaşlar merhaba LGS 2024'e girdim ve 488 puan yaptım. Sadece matematikten 2 yanlışım var sizce Kadıköy Anadolu lisesi gelir mi? Ve de Kadıköy anadolo lisesi nasıldır şehir dışından ev taşımaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik yok muydu? Yüzdelikte önemliydi en son.
BAYGezer dedi: Arkadaşlar merhaba LGS 2024'e girdim ve 488 puan yaptım. Sadece matematikten 2 yanlışım var sizce Kadıköy Anadolu lisesi gelir mi? Ve de Kadıköy anadolo lisesi nasıldır şehir dışından ev taşımaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Yüzdelik yok muydu? Yüzdelikte önemliydi en son.
EMRCAN308 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #7 Evet gucuk beyin dediği önemli. Yüzdeliğiniz nedir?
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Haziran 2024 #8 EMRCAN308 dedi: Evet gucuk beyin dediği önemli. Yüzdeliğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Daha sınava yeni girdiler sonuçlar açıklandığında yüzdelik belli olur.
EMRCAN308 dedi: Evet gucuk beyin dediği önemli. Yüzdeliğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Daha sınava yeni girdiler sonuçlar açıklandığında yüzdelik belli olur.
BAYGezer Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #9 Hocam bulunduğum il Kırklareli ve en iyi lisesi %4,5 ile alıyor puanıma yazık olur diye düşünüyorum.
EMRCAN308 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #10 O da doğru. Temmuz gibi açıklarlar yine BAYGezer dedi: Hocam bulunduğum il Kırklareli ve en iyi lisesi %4,5 ile alıyor puanıma yazık olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yatılı yapabilir misin?
O da doğru. Temmuz gibi açıklarlar yine BAYGezer dedi: Hocam bulunduğum il Kırklareli ve en iyi lisesi %4,5 ile alıyor puanıma yazık olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yatılı yapabilir misin?