Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #11 Mylne dedi: Sıralamanızla gidebileceğiniz en iyi üniversite. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da hem yeni açılmış hem de 49k gelmesi imkansız gibi Pc ve yazılım neredeyse sürekli olarak sıralamayı öne çekiyor
Mylne dedi: Sıralamanızla gidebileceğiniz en iyi üniversite. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da hem yeni açılmış hem de 49k gelmesi imkansız gibi Pc ve yazılım neredeyse sürekli olarak sıralamayı öne çekiyor
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #12 Yagiz_K dedi: Şimdi baktım da hem yeni açılmış hem de 49k gelmesi imkansız gibi PC ve yazılım neredeyse sürekli olarak sıralamayı öne çekiyor. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var hocam siz yine de yazın.
Yagiz_K dedi: Şimdi baktım da hem yeni açılmış hem de 49k gelmesi imkansız gibi PC ve yazılım neredeyse sürekli olarak sıralamayı öne çekiyor. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var hocam siz yine de yazın.
Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 Ktü Çanakkale Bakırçay Erciyes Hakkında bilginiz var mı?
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 6 Ağustos 2023 #14 Yagiz_K dedi: Ktü. Çanakkale. Bakırçay. Erciyes. Hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Erciyes Üniversitesi endüstri mühendisiliği okuyan kuzenim var gayet memnun
Yagiz_K dedi: Ktü. Çanakkale. Bakırçay. Erciyes. Hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Erciyes Üniversitesi endüstri mühendisiliği okuyan kuzenim var gayet memnun
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #15 Manisa CBÜ Yazılım Mühendisliğini araştırabilirsiniz ama gelmeme ihtimali de var.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 7 Ağustos 2023 #16 Booh of Wooh dedi: Manisa CBÜ yazılım mühendisliğini araştırabilirsiniz ama gelmeme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam orası bu sene sıralaması düşer gibi.
Booh of Wooh dedi: Manisa CBÜ yazılım mühendisliğini araştırabilirsiniz ama gelmeme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam orası bu sene sıralaması düşer gibi.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 7 Ağustos 2023 #17 Mylne dedi: Hocam orası bu sene sıralaması düşer gibi. Genişletmek için tıkla... Yazılım Mühendisliği olduğu için sıralamasının yükseleceğini düşünüyorum ve geçen sene 63.000 ile kapatmış.
Mylne dedi: Hocam orası bu sene sıralaması düşer gibi. Genişletmek için tıkla... Yazılım Mühendisliği olduğu için sıralamasının yükseleceğini düşünüyorum ve geçen sene 63.000 ile kapatmış.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 7 Ağustos 2023 #18 Booh of Wooh dedi: Yazılım mühendisliği olduğu için sıralamasının yükseleceğini düşünüyorum ve geçen sene 63.000 ile kapatmış. Genişletmek için tıkla... Hocsm düşer dediğim 63 bin ile kapattıysa 50 bine falan düşer.
Booh of Wooh dedi: Yazılım mühendisliği olduğu için sıralamasının yükseleceğini düşünüyorum ve geçen sene 63.000 ile kapatmış. Genişletmek için tıkla... Hocsm düşer dediğim 63 bin ile kapattıysa 50 bine falan düşer.