Bence 1-2 eksikliği dışında güzel (!)
İlk olarak RAMleri o fiyata 3000mhz alabilirsiniz ikinci olarak ise MSI'ın armor modelleri çok ısınıyor onun yerine Saphire rx 590 nitro + se almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca o kasa we PSU ne öyle ?
Bence 1-2 eksikliği dışında güzel (!)
İlk olarak RAMleri o fiyata 3000mhz alabilirsiniz ikinci olarak ise MSI'ın armor modelleri çok ısınıyor onun yerine Saphire rx 590 nitro + se almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca o kasa we PSU ne öyle ?
Armor da ısınma sıkıntısı yok, bizim burdaki internet kafede aynısını kullanıyorlar, ben en fazla 70 - 72 dereceyi gördüm, Güç kaynağını biraz abartmış olabilirim doğru
Armor da ısınma sıkıntısı yok, bizim burdaki internet kafede aynısını kullanıyorlar, ben en fazla 70 - 72 dereceyi gördüm, Güç kaynağını biraz abartmış olabilirim doğru
Forumda MSI ın (sadece AMD kartlarda) Armor modelinin çok ısındığını istediğiniz bütün konu sahiplerine sorabilirsiniz ayrıca saphire AMD kanadında en iyi kartlara sahip (hem performans hem de soğutma olarak).
Upgrade edeceği zaman komple anakartı da upgradelemesi gerekiyor ama ryzen serisi bir işlemci alırsa (b450 veya x470) ileride r7 3700x bile takar o zaman fazladan anakart parası mı ödesin ?
Bu arada ryzen serisi alacaksan önerim r5 3600 alman.