4900 TL Oyuncu Dizüstü Bilgisayar Önerisi

nbrmdr

Hectopat
Daha fazla  
Ben masaüstü bilgisayarımda 3 tane oyun oynuyorum. Bunlar LOL, Paragon, paladins. Fakat işlerimden dolayı şuan hep hareket halindeyim. Bunun için kendime dizüstü bilgisayar almaya karar verdim fakat dizüstü bilgisayar şuana kadar hiç kullanmadım ve hiç anlamam. Bana bu oynadığım oyunlar için hangi dizüstü bilgisayarı öneriyorsunuz acaba? 4900TL bütçem var. Aklımda olan modeller şunlar. Hangisi bu oyunları açar? 1050 bu oyunları açar mı yoksa 1050 Tİ model mi açar hiç anlamıyorum. Troll konu değildir.

Modeller Şunlar;
Monster Abra A5 V11.1.1
Monster Abra A5 V10.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende laptop alma taraftarı değilim ne kadar kaliteli olursa olsun sonuçta ısınacak o :) Oyun oynayacağım diyorsan masaüstüne yönelmeni tavsiye ediyorum. Şuan laptop'lar çok pahalı 1050Tİ 'yi bırak 1050 olan laptop'lar bile uçuk fiyatlarda. 5000 TL'ye 1080 li bilgisayar toplamıştık bir konuda.

Ben masaüstü bilgisayarımda 3 tane oyun oynuyorum. Bunlar LOL, Paragon, paladins. Fakat işlerimden dolayı şuan hep hareket halindeyim. Bunun için kendime dizüstü bilgisayar almaya karar verdim fakat dizüstü bilgisayar şuana kadar hiç kullanmadım ve hiç anlamam. Bana bu oynadığım oyunlar için hangi dizüstü bilgisayarı öneriyorsunuz acaba? 4900TL bütçem var. Aklımda olan modeller şunlar. Hangisi bu oyunları açar? 1050 bu oyunları açar mı yoksa 1050 Tİ model mi açar hiç anlamıyorum. Troll konu değildir.

Modeller Şunlar;
Monster Abra A5 V11.1.1
Monster Abra A5 V10.2
Asus GL752VL öneririm.Sahibindende uygun fiyatlarada sıfır ayarında var

GTX1050, LOL, Paragon, Paladins gibi oyunları yüksek kalite ayarlarda sorunsuz oynatır.

Yüksek kalitede oynatacaktır ama klavye bağlayıp kullanırsa yoksa sol el altı ateş gibi yanacak. İşlemci WASD tuşlarının hemen altında bu bilgisayarı alacak kişi 2 defa düşünsün derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı