Güncel oyunları oynayabileceğim masaüstü bir bilgisayar toplayacağım. En fazla 4900TL’ye toplayabilirim. Şu anlık düşündüğüm sistem şu şekilde:
AMD Ryzen 5 3500.
Gigabyte B450M S2H.
ASUS Radeon RX 580 8 GB.
Corsair Vengeance 3000 MHz 8 GB RAM.
James Donkey 120GB SSD(daha sonra kendim değiştireceğim.)
Gamepower Dark side kasa.
Gamepower 650W PSU.
Çok fazla toplama işlerinden anlamadığım için ekran kartı önerisine ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.
SSD yerine Gigabyte, Apacer gibi markalar tercih edilebilir.
RX580 yerine 1650S- RX 5500XT tercih edilebilir.
Gamepower ürünlerinden kesinlikle vazgeçilmeli.
Ram 16GB yapılması gerekebilir.
Ürünlerin fiyatlarını yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
Güncel oyunları oynayabileceğim masaüstü bir bilgisayar toplayacağım. En fazla 4900TL’ye toplayabilirim. Şu anlık düşündüğüm sistem şu şekilde:
AMD Ryzen 5 3500.
Gigabyte B450M S2H.
ASUS Radeon RX 580 8 GB.
Corsair Vengeance 3000 MHz 8 GB RAM.
James Donkey 120GB SSD(daha sonra kendim değiştireceğim.)
Gamepower Dark side kasa.
Gamepower 650W PSU.
Çok fazla toplama işlerinden anlamadığım için ekran kartı önerisine ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bütçeyi 89 tl aşıyor fakat hem gidip mağazadan satın alabilirsiniz hem de içinden ne çıkacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca ileride ekran kartını değiştirseniz bile pek darboğaz olacağını sanmıyorum yani önü açık bir sistem.
Hocam bütçeyi 89 tl aşıyor fakat hem gidip mağazadan satın alabilirsiniz hem de içinden ne çıkacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca ileride ekran kartını değiştirseniz bile pek darboğaz olacağını sanmıyorum yani önü açık bir sistem.
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
SSD yerine Gigabyte, Apacer gibi markalar tercih edilebilir.
RX580 yerine 1650S- RX 5500XT tercih edilebilir.
Gamepower ürünlerinden kesinlikle vazgeçilmeli.
Ram 16GB yapılması gerekebilir.
Ürünlerin fiyatlarını yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
En ucuz Western Digital 120 GB Green WDS120G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital 120 GB Green WDS120G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 278,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
bunu almanızı tavsiye ederim. James Donkey kronik arızalı.
Ayrıca Kasa ve PSUyu değiştirin. PSU patlamaya hazır bomba resmen.