491 puan ile Ankara Fen Lisesi'ne giriletilir mi ?

Berke Serin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi 491 puan ile Ankara Fen Lisesi'ne girebilir miyim ? Şimdiden hepinize teşekkürler.

Puan değil yüzdelik dilim önemlidir.Bu sene puanların düşeceğini düşünüyorum.Büyük ihtimal o puanla gidersiniz.

İlk yerleştirmelerde giremeseniz bile bir ihtimal nakil isteyebilirsiniz. Bu nakil işleri okul başladıktan 2 ay sonraya kadar devam ediyor hatta dönem sonuna kadar. Bizim okula dönem sonuna kadar nakille öğrenciler gelmişti. Ama o liseye giren öğrenci sayısına da bağlı. %70 ihtimalle girersin.

Tam aksine bu sene puanlar yükselicektir. Bu seneki sınav çok daha kolaydı. Her sene okula gelecek insanların nasıl olduğunu çözmek için SBS sorularını çözerim. Adı artık TEOG sanırım her neyse. Benim beklentim o yönde ve diğer beklentim ben TEOG dan 490 aldım bir kere tamam mı? diyen tipler. Sonra biyoloji hocamız onlara sınavda güzel bir ayar çek ve resmen fen lisesi neymiş anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…