4930K'ya Quad Kit mi Yoksa Dual Kit Bellek mi Takmalıyım?

valla ince detaylar var pek anlayamadim acikcasi fakat bu inno3d icin birkac kisiden olumlu referans almistim o yuzden onu yazmistim. anlayamadim ki hangisi daha saglamdir verilen paraya istinaden

Toplam bütçe nedir? Euro veya dolar cinsinden?
sistem icin toplam 2300 euroya fln topladim Bei Cyberport kaufen Sie Computer, Notebooks, Fernseher, Apple, Handys & Digitalkameras den topladim.

cooler master storm stryker kasa
intel 4930k islemci
asrock x79
(inno3d geforce gtx 780 ti )
ram i hala belirleyemedim
corsair ax 860ti platinium
cooler master eisberg prestige 240 L yada corssair h1110
samsung ssd pro 256 gb
seagate 3 tb 7200 prm

urunler bunlar monitor olarak ta dell u2713h 27 " alacagim iste. ram i flnda sayarsam toplamda yaklasik 2350 gibi bir ucret yapacak. sizin o sitede gordugunuz ucretten yuzde 20 indirimli alacagim yuzde 20 indirimli ucreti 2350. sizde indirimli ucreti gormek isterseniz sol taraftaki Cyberport für Geschäftskunden secenegine tiklayip gorebilirsiniz. orayi tikladiktan sonra iste bu ekran karti gtx 780 ti modeli icin indirimli fiyat olarak 500 510 euro ayirdim

ram olarak ta buyuk olasilik ile 16GB (4x4GB) Corsair Vengeance DDR3-1600 CL9 (9-9-9-24) ramini alacagim

ekran kartini ureticisini asus olarak alacagim gtx 780 ti yi daha oncede burada konu acilmis sanirim zotec vs alip cok sikinti yasayanlar olmus

ram olarak siteden onerebileceginiz modelleri bekliyorum arkadaslari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…