497 Puanla İzmir Fen Lisesine Girilir mi?

YutakaYamada

Hectopat
Daha fazla  
1. TEOG'da Türkçe'den bir yanlış yaptım. İkinci TEOG'da ise hiç yanlış yapmadım. Not ortalamalarım sırasıyla 99,59-99,40-99,86. Yerleştirme Esas Puanım ise yaklaşık 497,50. İzmir Fen Lisesi'ne gitmek istiyorum ama girebilir miyim bilmiyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. :)
(İzmir Fen Lisesi'nin geçen seneki taban puanı 496.8523)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş kaç kişi dereceye girdi herkes yüksek puanlar almış? İlk biz girdik çok az kişi yüksek puan yapmıştı. Yavaş yavaş devlet okulu kavramı siliniyor gibi. Neyse arkadaşım benim gibi fantastik hayalleriniz olmasın da isterseniz marangoz olun. O okul olmazsa bi' beden altını denersin çok dert değil. Herkes özel okullara gidiyor artık. Yakında orta öğretim özelleştirmenin tekelinde olacak. 11. sınıfta zaten özel okula girmek isteyeceksin. Sana burs da verirler. Şimdiden gir özele, 4 sene tepe tepe oku okulunu.

Yüzdelik dilim daha önemli ilk tercihde olmazsada nakillerde boş kontejan varsa yüksek ihtimalle girersin mesela yüzdelik dilimim 11 di nakil ile yüzdelik dilimi 7 olan okular girdim. Kaç kişinin tercih ettiğine bağlı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı