499TL'ye Machenike K1 kablolu klavye alınır mı?

iamorfe

Femtopat
Daha önce 749 TL civarında gördüğüm K1 kablolu %100 klavye modeli şu anda sepette ekstra 250 TL indirim kuponu ile birlikte 499 TL'ye düşmüş. Biraz önce denk geldim, ürünleri kurcalarken gözüme çarptı.

Uzun zamandır %100 klavye bakıyorum, fiyatı bu seviye için bayağı uygun geldi. Açıkçası almak için biraz heveslendim ama önce burada kullanan arkadaşlara danışmak istedim. Kalitesi, yazılım desteği, tuş hissiyatı gibi konularda yorum yapabilecek olan var mı?

Fiyatına göre değerlendirilirse iyi bir tercih olur mu sizce? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, ona göre kaçırmadan alayım diyorum.

499TL' ye bedava olmuş 749'a almıştım bende. Şuan hala kullanıyorum bundan önce
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK bu vardı 2499 gibi bir rakama almıştım yanlış hatırlamıyorsam. %100 Harici kullanamıyoru , oda şuan 250tl indirim ile 1699'a kadar düşmüş , Alabilirsen k600 al alamazsan 499TL'ye K1 kesinlikle kaçırma , alıp hediye bile edersin birine o derece düşmüş fiyatı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-10-07 at 16.15.55.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 16
K500b modelini kullanıyorum memnunum.
%100 klavye harici kullanamıyorum hocam baktım dediğinize ama

Tam yerine konu açmışım desenize. Deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz?

%100 klavye harici kullanamıyorum hocam baktım dediğinize ama

Tam yerine konu açmışım desenize. Deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz?
Şuan için bir sorun yok kullanması keyifli , sadece space tuşunda çok hafif bir metalik ses geliyor onun haricinde sorun yok üründe.

Şuan için bir sorun yok kullanması keyifli , sadece space tuşunda çok hafif bir metalik ses geliyor onun haricinde sorun yok üründe.
Onun da sebebi tel olması ya her membran da var o sorun değil. Tuş hissiyatı ve rgb aydınlatması yeterliyse tamamdır. Bir de bir şey sormak istiyorum volume açma tekerleği rahat mı dönüyor?

Onun da sebebi tel olması ya her membran da var o sorun değil. Tuş hissiyatı ve rgb aydınlatması yeterliyse tamamdır. Bir de bir şey sormak istiyorum volume açma tekerleği rahat mı dönüyor?
Sorunsuz dostum rahat , alışık olmadığım için çok kullanmıyorum , alışan için rahat olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…