Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.771 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #11 gurkan67 dedi: Direk oturdu zaten ama güvende hissettirmiyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç aydır kullanıyorum öyle hissettirse de bir şey olmaz. Çok güvenemediyseniz monitör standı alabilirsiniz ileride.
gurkan67 dedi: Direk oturdu zaten ama güvende hissettirmiyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç aydır kullanıyorum öyle hissettirse de bir şey olmaz. Çok güvenemediyseniz monitör standı alabilirsiniz ileride.
F furkan254f Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 09:44 #12 @gurkan67 Selamun aleykum hocam memnun musunuz monitörden? Ben de bir monitör bakınıyorum 3-4k aralığında
@gurkan67 Selamun aleykum hocam memnun musunuz monitörden? Ben de bir monitör bakınıyorum 3-4k aralığında
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 559 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 01:39 #13 furkan254f dedi: @gurkan67 selamünaleyküm hocam memnun musunuz monitörden? Ben de bir monitör bakınıyorum 3-4K aralığında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamam monitörden ama eski monitörüm MSI MP223 vardı yeni monitöre geçince gözle görülecek farkk var.
furkan254f dedi: @gurkan67 selamünaleyküm hocam memnun musunuz monitörden? Ben de bir monitör bakınıyorum 3-4K aralığında. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamam monitörden ama eski monitörüm MSI MP223 vardı yeni monitöre geçince gözle görülecek farkk var.