4Chan güvenli midir?

Hocam siz bu konuda güvenilecek biri gibisiniz harbi soracak olursam bir sıkıntı olur mu telif, ihtar vs.

Neden böyle dediniz hocam?

Sitede uzun zamandır varım zaten. İnsanlar garip bir şekilde nasıl girildiğini bilmiyor siteye bu yüzden uzun süreli bir 4chan kullanıcısı olarak bir rehber videosu çekmek istiyorum.

Bunların olması normal. Sitenin güvenliği ile ilgili şüphem yok zaten dediğim gibi uzun zamandır 4chan üyesiyim ama rehber videosu çeksem bu 4Chan'in Neo-nazi tayfa gelip sorun çıkartır mı manasında sormuştum.
Konuya bu kadar geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Sahte telif atabilirler ancak itiraz ettiğiniz vakitte sahte telif YouTube politikası gereği ile kaldırılır, bunun dışında size anonim kaldığınız süre boyunca kimse bir zarar veremez.

Lay's gibi cips markalarını trolleyen, sadece bir fotoğraftaki insan gözlerinden teröristi tanımlayp FBI'a gönderen, para gönderip bağış yapman karşılığın da istediğini söylettiğin Afrika'lı çocuklara para atıp Hitler yanlış bir şey yapmadı dedirten, teröristlerin.
Düşmanlarını korkutmak için eğitim sırasında çekilen videolardan üssün yerini bulan, "..." adresine pizza gönderirseniz size göğüslerimin
Fotoğrafını atacağım diyen kız pizzalar gönderilmesine rağmen dediklerini yapmadığı için o kızın kız kardeşinin e-postasına kadar bulan ve gideceği hava alanına terörist olarak FBI'a bildiren 4Chan'den bahsediyorsan:

Evet güvenilir. :)

Off abim fena baso izlemiş.

Kimseye karışmazsanız bir şey olmaz. Eskiden VPN'siz giriliyordu ama bir şeyler oldu BTK Türkiye'den girişi yasakladı.

Edit: Konunun eski olduğunu görmedim. Yeni mesaj gelince cevap yazayım dedim. Rahatsızlık için özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı