r3gedit Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 344 Çözümler 1 Yer İstanbul 18 Temmuz 2023 #21 Stereo.Luigi99 dedi: EXIF bilgileri sayesinde sizin nerede olduğunuzu bulabilen ve anonimliğiyle şaşırtıcı olaylara imza atmış her şeyin paylaşıldığı bir topluluk. Türkiye'den VPN ile girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç gireceğimi zannetmiyorum : D ama teşekkürler bilgi için.
Stereo.Luigi99 dedi: EXIF bilgileri sayesinde sizin nerede olduğunuzu bulabilen ve anonimliğiyle şaşırtıcı olaylara imza atmış her şeyin paylaşıldığı bir topluluk. Türkiye'den VPN ile girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç gireceğimi zannetmiyorum : D ama teşekkürler bilgi için.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 18 Temmuz 2023 #22 r3gedit dedi: Hiç gireceğimi zannetmiyorum : D ama teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim fakat girip de çektiğiniz bir fotoğrafı atacaksanız EXIF verilerini tamamen temizleyin.
r3gedit dedi: Hiç gireceğimi zannetmiyorum : D ama teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim fakat girip de çektiğiniz bir fotoğrafı atacaksanız EXIF verilerini tamamen temizleyin.