4Chan nedir?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar 4Chan nedir? VPN olmadan girdim ve bunu verdi. Virüs falan bulaşmış mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-13 223932.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 154
Aliexpress'de de öyle oluyor. Site normalde "tr.aliexpress.com" ama eğerki sen "m.tr.aliexpress.com" diye girersen aynı uyarıyı alıyorsun. (En azından benim telefon öyle diyor.)

Arkadaşlar 4chan nedir? VPN olmadan girdim ve bunu verdi. Virüs falan bulaşmış mıdır?

Technopat gibi bir forum sitesi diye biliyorum. Ama normal bir forum sitesi değil. Yani ara sıra videolarını izliyorum adamlar korkusuzca dünyaya kafa tutup meydan okuyorlar bunu yaparken de çok rahatlar.

Bir şey indirmediyseniz bir şey olacağını düşünmüyorum 4Chan'a bir keresinde girmiştim virüslü değil.

Arkadaşlar 4Chan nedir? VPN olmadan girdim ve bunu verdi. Virüs falan bulaşmış mıdır?
Hocam resimli yabancı bir forum. Aynı technopat sosyal gibi düşünün fakat farklı konular üzerine çoğunlukla. Sadece girmenizle hiçbir şey olmaz. Sadece foruma katılmayın bence

Hocam 4chan internette en büyük troll yuvasıdır ve topluluğu pek kibar insanlardan oluşmaz anladığım kadarıyla.

Hocam burada sorun olur mu? Virüs vb.

Hocam 4chan internette en büyük troll yuvasıdır ve topluluğu pek kibar insanlardan oluşmaz anladığım kadarıyla.

Fazla merak, VPN olmadan da girebiliyorum. VPN girmeden bir şey olur mu? Girmem bu arada merak ettim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-13 223932.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…