4chan tarzı site tasarımı nasıl yapılır?

Eşref Bey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 4Chan'in ana sayfasına benzer bir site oluşturacağım. 4Chan'in kaynak kodlarında göremedim. SS'i bırakıyorum:

1693478461313.png

Nasıl yapabilirim?

Tavsiyem yapmaman, çok eski duruyor (haliyle).
Daha modern bir tasarım kullanmalısın.
Tasarımı gayet sade ve şık. Hangi kodları kullanmam gerek sizce? Çerçeve vs. içine almış yazi tipi belirlemiş. Onları nasıl yapabilirim. Kodları biliyorum ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Tasarımı gayet sade ve şık. Hangi kodları kullanmam gerek sizce? Çerçeve vs. içine almış yazi tipi belirlemiş. Onları nasıl yapabilirim. Kodları biliyorum ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Hocam HTML + CSS öğrenin paranız varsa Udemy üzerinden yok diyorsanız BTK Akademi ile çalışın. Max 1 ayda öğrenir böyle bir site yaparsınız çok meşakkatli değil zaten.

Hocam HTML + CSS öğrenin paranız varsa Udemy üzerinden yok diyorsanız BTK Akademi ile çalışın. Max 1 ayda öğrenir böyle bir site yaparsınız çok meşakkatli değil zaten.
Hocam biliyorum zaten ancak kodları nerede kullanacağımı bilmiyorum. 15 sene evvel hakimdim. Aklımda sadece temel şeyler kaldı. Udemy'den kursum da var zaten çok öncesinden almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı