AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben 4Chan'in güvenli yeri olan 4Channel'a gitmek istiyorum ama nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, Ben 4Chan'in güvenli yeri olan 4Channel'a gitmek istiyorum ama nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #2 4chan'in aksine NSFW kategorisi olmayan, SFW bir site.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #3 Bsd Kaymak dedi: 4chan'in aksine NSFW kategorisi olmayan, SFW bir site. Genişletmek için tıkla... İyi ama insanlar toxic mi? Nasıl onların ironi dilini anlayabilirim?
Bsd Kaymak dedi: 4chan'in aksine NSFW kategorisi olmayan, SFW bir site. Genişletmek için tıkla... İyi ama insanlar toxic mi? Nasıl onların ironi dilini anlayabilirim?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #4 AxiBorea dedi: İyi ama insanlar toxic mi? Nasıl onların ironi dilini anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bilebilirim? Site 4chan'in aynısı, sadece NSFW kategorileri yok.
AxiBorea dedi: İyi ama insanlar toxic mi? Nasıl onların ironi dilini anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bilebilirim? Site 4chan'in aynısı, sadece NSFW kategorileri yok.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #5 Bsd Kaymak dedi: Nasıl bilebilirim? Site 4chan'in aynısı, sadece NSFW kategorileri yok. Genişletmek için tıkla... Ha tamam. Alt-Right veya troll orada var mı diye sordum da.
Bsd Kaymak dedi: Nasıl bilebilirim? Site 4chan'in aynısı, sadece NSFW kategorileri yok. Genişletmek için tıkla... Ha tamam. Alt-Right veya troll orada var mı diye sordum da.
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2022 #6 Steins;Gate Makise Kurisu aklıma geldi. Kendisi de bir 4channel kullanıcısıydı. Çok seviyorum onu.