4GB DDR2 RAM'in Intel uyumu

Little Bobby

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523650010
Arkadaşlar benim Intel destekli bir anakartım var ve bu anakartın 8GB RAM desteği var. Fakat anakartın 2 RAM slotu var. Ve ben de buna 4GB DDR2 AMD destekli RAM almayı düşünüyorum. Bazı forumlarda okudum ve bunun bir problem olmayacağını söylediler. Peki sizce bir problem çıkar mı ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Anakart marka ve modelini belirtin.

Kusura bakmayın farklı bir hesaptan yazıyorum çünki noktalama işaretlerinden dolayı ceza yedim. Bu arada anakartım gigabyte g31m-es2l.

Anakartınız en fazla DDR2 1066Mhz RAM destekliyor ve hayır AMD veya İntel RAM yazmasına aldanmayın. İşlemciniz de bu hızı destekliyorsa alabilirsiniz.

Ancak ben önermiyorum. DDR2 sistemler eskide kaldı, bu sisteme yapılacak yatırım ölü yatırım olur.

4 GB DDR2 AMD uyumlu RAM'ler Intel sistemlerde kesinlikle çalışmaz. Çalışacağını yazanlar bunu deneyimlememiş kişilerdir. Bunu 4 GB DDR2 AMD RAM'lerin satışını yapmış biri olarak söylüyorum. Boşuna 8 GB RAM destekleyen Intel sisteme alıp paranızı heba etmeyin.

Intel platformuna uyumsuz örnek bir 4 GB DDR2 RAM ilanı.

4gb Ddr2 800 Mhz Ram Amd Uyumlu Kutulu Faturalı 2 Yıl Garantili - n11.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…