igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #21 KingStannis dedi: Hocam boşta 1 slot RAM var. RAM alabilirim belki performans için. Ama emülator kullanmam ya. Vazgeçtim o çileyi çekmeye değmez. Genişletmek için tıkla... O zaman Remix OS veya Phoenix OS onerebilirim en azindan sistem rahat nefes alir. Ben 2 GB RAM Remix OS kullandim biraz kasdi ama YouTube ve birkaç oyun oynadim.
KingStannis dedi: Hocam boşta 1 slot RAM var. RAM alabilirim belki performans için. Ama emülator kullanmam ya. Vazgeçtim o çileyi çekmeye değmez. Genişletmek için tıkla... O zaman Remix OS veya Phoenix OS onerebilirim en azindan sistem rahat nefes alir. Ben 2 GB RAM Remix OS kullandim biraz kasdi ama YouTube ve birkaç oyun oynadim.
bayonet_attack Attopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #22 çift işletim sistemi kurabilirsin. windows açılırken sana seçenek sunar hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsun diye.
çift işletim sistemi kurabilirsin. windows açılırken sana seçenek sunar hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsun diye.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Ağustos 2022 #23 bayonet_attack dedi: çift işletim sistemi kurabilirsin. windows açılırken sana seçenek sunar hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim öyle yaptım, istediğim zaman silebilirim değil mi?
bayonet_attack dedi: çift işletim sistemi kurabilirsin. windows açılırken sana seçenek sunar hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim öyle yaptım, istediğim zaman silebilirim değil mi?
bayonet_attack Attopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #24 tabi ki silebilirsin. android işletim sistemini kurduğun diski biçimlendirerek bunu yapabilirsin