brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 10 Şubat 2023 #11 Hocam maalesef ki izlediğim video testlerinde 720p/En düşük grafik ayarları seçeneğinde 20FPS veriyor, çok oynanabilir olduğunu düşünmüyorum.
Hocam maalesef ki izlediğim video testlerinde 720p/En düşük grafik ayarları seçeneğinde 20FPS veriyor, çok oynanabilir olduğunu düşünmüyorum.
Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #12 Lusyz dedi: Ohh işlemci de çöp hocam yeni bir sistem aldınız sanırım. Şu Hepsiburada'da satılan 5K 6k'ya geçmiş olsun. https://www.hepsiburada.com/asus-x415ja-ek1754-intel-core-i5-1035g1-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000022X93Y?magaza=GTI Bilişim Genişletmek için tıkla... Bunun HP hali. brkyozell dedi: Hocam maalesef ki izlediğim video testlerinde 720p/En düşük grafik ayarları seçeneğinde 20FPS veriyor, çok oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
Lusyz dedi: Ohh işlemci de çöp hocam yeni bir sistem aldınız sanırım. Şu Hepsiburada'da satılan 5K 6k'ya geçmiş olsun. https://www.hepsiburada.com/asus-x415ja-ek1754-intel-core-i5-1035g1-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000022X93Y?magaza=GTI Bilişim Genişletmek için tıkla... Bunun HP hali. brkyozell dedi: Hocam maalesef ki izlediğim video testlerinde 720p/En düşük grafik ayarları seçeneğinde 20FPS veriyor, çok oynanabilir olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 10 Şubat 2023 #13 Terrlian dedi: Açılırsa böyle olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TurboX/Izoly PSU kokusu alıyorum... Sürprizbozan
Terrlian dedi: Açılırsa böyle olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TurboX/Izoly PSU kokusu alıyorum... Sürprizbozan
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #14 brkyozell dedi: TurboX/Izoly PSU kokusu alıyorum... Genişletmek için tıkla... Yanına Game Booster koyunca oluyor sana kurtlar sofrası.
brkyozell dedi: TurboX/Izoly PSU kokusu alıyorum... Genişletmek için tıkla... Yanına Game Booster koyunca oluyor sana kurtlar sofrası.