4k olmak zorunda değilse 4k ya gerek yok ya zaten çok pahalı. Bütçe 4-6 diyebiliriz ama çok mantıklı dediğin bi seçenek varsa onuda söyleyebilirsin. Çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim broBütçe nedir?
Monitör 4K mı olmalı?
Çünkü laptop 4K diye monitör 4K olmak zorunda değil.
Çok saol ama biraz tuzlu gibi ya ;/ başka önerebileceğin var mı saha uyguna
Bu baya güzelmiş. Teşekkür ederim bro. Peki bu nasıl sence Amazon.com.tr baya f/p ürün gibime geldi 24 inch bi hayli yeter bence. Biraz daha bakmak istiyorum. Eylül ayında alsam bi sıkıntı olur mu sence? daha doğrusu indirim olur mu yoksa tam tersi mi,
Bu bayağı güzelmiş. Teşekkür ederim bro. Peki bu nasıl sence Amazon.com.tr bayağı F/P ürün gibime geldi 24 inch bir hayli yeter bence. Biraz daha bakmak istiyorum. Eylül ayında alsam bir sıkıntı olur mu sence? Daha doğrusu indirim olur mu yoksa tam tersi mi,
4K olmak zorunda değilse 4K ya gerek yok ya zaten çok pahalı. Bütçe 4-6 diyebiliriz ama çok mantıklı dediğin bir seçenek varsa onu da söyleyebilirsin. Çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim bro
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Değerlendireceğim. Biraz geç döndüm ama kusura bakmayın.4-6K bütçe ile 1080p monitör alabiliyorsunuz zaten.
1080p kategorisinde bütçene oranlar F/P olarak önerdiğim modeller;
HP Omen25i ilki budur.
Gigabyte ikincisi budur.
Gigabyte 27 inç üçüncüsü budur. Bu monitör aramıza yeni katıldı sayılır ve kaliteli üründür.
Bu üç monitör sizi üzmez. Fikir olarak soruyorsan eğer laptopun iyi bir güce sahipse 240Hz düşünebilirdin. Tabii bütçe şu haliyle yetmez.
Ayrıca yukarı da önerilen Gameon ve Game Booster modellerinin yanından dahi geçmeyiniz.
Fason markaların fason ürünleri anca çöpe atılır. Boş öneriler. Monitörden saymıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.