Merhaba arkadaşlar, 2. yan monitörümü alacağım. Oyun oynamıyorum. Kod yazmak için kullanacağım. Şu an 144 Hz 1080p bir monitörüm var. Çok memnunum göz yormuyor. 60Hz 4 k alsam gözlerim çok yorulur mu? 2K mı tercih etmeliyim?
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Merhaba arkadaşlar, 2. yan monitörümü alacağım. Oyun oynamıyorum. Kod yazmak için kullanacağım. Şu an 144 Hz 1080p bir monitörüm var. Çok memnunum göz yormuyor. 60Hz 4 k alsam gözlerim çok yorulur mu? 2K mı tercih etmeliyim?
144Hz ile 60Hz arasın da dağlar taşlar kadar fark var alışana kadar canınız çıkar. Hz düşürmek mantıklı değil bence 2 seçenek arasında kaldıysanız 2K yüksek Hz değerlere sahip monitör tercih edin.
Kod yazacağım ve bol bol okuma yapacağım için gözümü daha az yoracak olan 144 Hz monitöre daha yakınım.
Bir noktada bu işin sonu olmuyor. Ekranlar 27 inchler 27 inchte ne kadar fark yaratır emin olamıyorum. 144Hz işimi görecek ve beni uzun süre götürecek gibi hissediyorum.
Laptopumda GTX3060 var. 2 tane yan ekran bağlayacağım için 4K'yı takınca performansı ne olur bilemiyorum. Yine de yorumlarınız benim için değerli olacak.