4K 60Hz vs 2K 144 Hz

Eff

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2. yan monitörümü alacağım. Oyun oynamıyorum. Kod yazmak için kullanacağım. Şu an 144 Hz 1080p bir monitörüm var. Çok memnunum göz yormuyor. 60Hz 4 k alsam gözlerim çok yorulur mu? 2K mı tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 2. yan monitörümü alacağım. Oyun oynamıyorum. Kod yazmak için kullanacağım. Şu an 144 Hz 1080p bir monitörüm var. Çok memnunum göz yormuyor. 60Hz 4 k alsam gözlerim çok yorulur mu? 2K mı tercih etmeliyim?
Oyun için kullanılmayacaksa 4K çözünürlükte, İPS ve kaliteli bir panele sahip bir ürün sizi üzmez.

144Hz ile 60Hz arasın da dağlar taşlar kadar fark var alışana kadar canınız çıkar. Hz düşürmek mantıklı değil bence 2 seçenek arasında kaldıysanız 2K yüksek Hz değerlere sahip monitör tercih edin.

144 Hz'den 60 Hz'ye geçince gözün yorulur ama yine de bir bakalım monitörlerin linklerini veya modellerini alabilir miyim?

144 Hz'den 60 Hz'ye geçince gözün yorulur ama yine de bir bakalım monitörlerin linklerini veya modellerini alabilir miyim?

144Hz
60Hz
60Hz-2

Kod yazacağım ve bol bol okuma yapacağım için gözümü daha az yoracak olan 144 Hz monitöre daha yakınım.
Bir noktada bu işin sonu olmuyor. Ekranlar 27 inchler 27 inchte ne kadar fark yaratır emin olamıyorum. 144Hz işimi görecek ve beni uzun süre götürecek gibi hissediyorum.

Laptopumda GTX3060 var. 2 tane yan ekran bağlayacağım için 4K'yı takınca performansı ne olur bilemiyorum. Yine de yorumlarınız benim için değerli olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı