4K dongle alınır mı?

miXdeN11

Hectopat
Daha fazla  
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederek başlayayım. Yakın zamanda VXE R1 Pro Max adlı fareyi almayı düşünüyorum. Şu an iyi bir bilgisayarım yok laptoptan oynuyorum. R5 5625U işlemciye sahip ekran kartı paylaşımlı CS 2 de 60 FPS civarında oynuyorum. Sizce şu an 4K dongle almama gerek var mı? Bilgisayarım bunu karşılar mı, yoksa ileride masaüstü bilgisayara geçemeyi düşünüyorum oyun için o zaman mi almalıyım?

İşlemcine fazla yük bindirir işlemcin 4K Hz kaldırmaz takılma, drop yapar. Masaüstü geçince alırsın.

Günümüz için e-sporcu değilsen gereksiz. Yüksek elolarda oynayan insanların bile farkı hissedeceğini sanmıyorum.

60 FPS oynuyorsan 4K almana gerek yok 1K gayet yeterli bir videoda izlemiştim 4K'yı ancak 240Hz ekranda hissedebilirsin diyordu hatta testleri yapılmıştı. Ayrıca 4K, işlemciye gereksiz yük bindirir bence almana gerek yok.

60 FPS oynuyorsan 4K almana gerek yok 1K gayet yeterli bir videoda izlemiştim 4K'yı ancak 240Hz ekranda hissedebilirsin diyordu hatta testleri yapılmıştı. Ayrıca 4K, işlemciye gereksiz yük bindirir bence almana gerek yok.
300+ FPS de oynuyorsan işe yarıyor matematiksel olarak çalışıyor doğru ama 60 Hz monitörden 144 Hz'e geçmek gibi bir fark değil. Hissiyat olarak 100 Hz'den 120 Hz'e geçmek gibi denebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı