4K HDMI kablo önerisi

invictus 07

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6700XT ekran kartım var 127 ekran TV aldık. Kendi HDMI kablomla denedim FIFA'da ve görüntü hiç PC'deki gibi değildi ayrıca 4K seçeneği olmadığı için görüntü tam oturmamıştı. Varsa 4K HDMI kablo önerilerinizi bekliyorum.

4K monitörüm için (60Hz) aşağıdaki kabloyu aldım memnunum. Özelllikle kablonun uzun olması işime yarıyor. (2m-3m-5m seçebiliyorsunuz.)

Yüksek Hz kullanıyorum diyorsanız aşağıya bıraktım. 8K desteği de var.

4K@144Hz destekliyor.

4K monitörüm için (60Hz) aşağıdaki kabloyu aldım memnunum. Özelllikle kablonun uzun olması işime yarıyor. (2m-3m-5m seçebiliyorsunuz.)

Yüksek Hz kullanıyorum diyorsanız aşağıya bıraktım. 8K desteği de var.

4K@144Hz destekliyor.
hocam peki tvye aktardığında görüntü farkı oluşuyor mu?

hocam peki tvye aktardığında görüntü farkı oluşuyor mu?
PC üzerinden denemedim hocam maalesef. En kötü ihtimalle iade edersiniz bana fiyatı uygun gelmişti o yüzden aldım.

4k HDMI diye bir şey yok aslında. HDMI 2.0 ve üstü bir kablo almanız yeterli bant genişliğini sağlayacaktır.
Doğrudur hocam o yüzden 2. kablo olarak HDMI 2.1 attım ki eğer arkadaşın televizyonu 144hz veya üstü ise rahat bir şekilde kullanabilsin.

Hocam vallahi bilmemde 1080p TV vardı bizde 32 inç. Bağladım TV'ye PC'yi FIFA'da sanki 720p idi çözünürlük mesela PS5 bağlayınca görüntü çok daha iyi oluyor.

Bazı HDMI 1.4 veya daha eski seri kablolar bu sorunu yapabiliyor. Yeni bir kablo ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kabloyu bağladıktan sonra televizyon üzerinden ve PlayStation üzerinden görüntü ayarlarını yapmayı unutmayın.

Hocam valla bilmemde 1080p tv vardı bizde 32 inç.Bağladım tvye pcyi fifada sanki 720p idi çözünürlük mesela ps5 bağlayınca görüntü çok daha iyi oluyor.
Dediğim gibi olay bant genişliğinde. Muhtemelen elinizdeki kablo yeterli bant genişliği sağlayamıyor. Tavsiyem hdmi 2.1 bir kablo almanız olacaktır bunun yanında bilinen bir markadan almanız daha iyi olur. Her zaman kutusunda yazdığı gibi olmuyor.

Doğrudur hocam o yüzden 2. kablo olarak HDMI 2.1 attım ki eğer arkadaşın televizyonu 144hz veya üstü ise rahat bir şekilde kullanabilsin.

Bazı HDMI 1.4 veya daha eski seri kablolar bu sorunu yapabiliyor. Yeni bir kablo ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kabloyu bağladıktan sonra televizyon üzerinden ve PlayStation üzerinden görüntü ayarlarını yapmayı unutmayın.
Kablo geldi tvye bağladım 4 hdmi girişinden tv 3.olanı gördü 4k ekran gidip geliyordu sonra çıkardım şimdi sinyal yok diyor.

Kendi hdm kablom görüntü veriyor.

Kablo geldi tvye bağladım 4 hdmi girişinden tv 3.olanı gördü 4k ekran gidip geliyordu sonra çıkardım şimdi sinyal yok diyor.

Kendi hdm kablom görüntü veriyor.
Hangi kabloyu aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı