kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.768 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #31 Fatihkerem0023 dedi: Öyle olsun. Genişletmek için tıkla... Yukarıda oyun testini attım hocam. Inanmiyor olabilirsiniz ama buyrun:
Fatihkerem0023 dedi: Öyle olsun. Genişletmek için tıkla... Yukarıda oyun testini attım hocam. Inanmiyor olabilirsiniz ama buyrun:
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #32 kxy dedi: Yukarıda oyun testini attım hocam. Inanmiyor olabilirsiniz ama buyurun:Eki Görüntüle 2450900 Genişletmek için tıkla... Hala gram mantıklı gelmiyor her şekilde o ekran kartından patlak çıkar gibi.
kxy dedi: Yukarıda oyun testini attım hocam. Inanmiyor olabilirsiniz ama buyurun:Eki Görüntüle 2450900 Genişletmek için tıkla... Hala gram mantıklı gelmiyor her şekilde o ekran kartından patlak çıkar gibi.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.768 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #33 Fatihkerem0023 dedi: Hala gram mantıklı gelmiyor her şekilde o ekran kartından patlak çıkar gibi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji olarak evet NVIDIA'nın hala kat ve kat gerisinde AMD ama saf kas gucu ile F/P tarafta cidden muazzam isler yapiyor bu kart. FSR4 ile bircok sorunda cozuldu. Kesinlikle alinir diyebilecegim ekran kartlari listesi yapsam en tepeye koyarım.
Fatihkerem0023 dedi: Hala gram mantıklı gelmiyor her şekilde o ekran kartından patlak çıkar gibi. Genişletmek için tıkla... Teknoloji olarak evet NVIDIA'nın hala kat ve kat gerisinde AMD ama saf kas gucu ile F/P tarafta cidden muazzam isler yapiyor bu kart. FSR4 ile bircok sorunda cozuldu. Kesinlikle alinir diyebilecegim ekran kartlari listesi yapsam en tepeye koyarım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.599 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 21 Mart 2025 #34 kxy dedi: Eskidiler be hocam . Genişletmek için tıkla... Baya eskiler ya o ayrı. Ben kuvvet olarak söyledim hani. 4K için illa XTX, 4090 vs şart değil yani. Abartıldığı kadar da sıkıntı değil.
kxy dedi: Eskidiler be hocam . Genişletmek için tıkla... Baya eskiler ya o ayrı. Ben kuvvet olarak söyledim hani. 4K için illa XTX, 4090 vs şart değil yani. Abartıldığı kadar da sıkıntı değil.