4K IPS vs 2K OLED

friskybith

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Lian Li O11 Vision

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Arkadaşlar selam. 2K ROG STRIX VA panel monitörümu bugün itibarıyla sattim. Şu anda başlıkta da belirttiğim gibi 2K OLED veya 4K IPS alma aşamasında kararsız kaldım. 4080 ekran kartı kullanıyorum. Hikayeli oyunlar ve dizi film için kullanacağım. Bu arada 4K OLED bir televizyonum da var hangisi mantıklı olur sizce? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. 2K ROG STRIX VA panel monitörümu bugün itibarıyla sattim. Şu anda başlıkta da belirttiğim gibi 2K OLED veya 4K IPS alma aşamasında kararsız kaldım. 4080 ekran kartı kullanıyorum. Hikayeli oyunlar ve dizi film için kullanacağım. Bu arada 4K OLED bir televizyonum da var hangisi mantıklı olur sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
4K başka bir seviye ben oyun için 4K seçerdim.

Zaten dizi film için kullanabileceğiniz bir 4K OLED bir TV'niz varmış.

Aslında 4k oled beni cok zorlayacak fiyat açısından ama 2k satip tekrar 2k oled almak ne derece mantıklı görüntü kalite farki vs varmidir degecek kadar?

Hocam OLED ekran bambaşka bir dünya. Fazla iyiler. Tercih edilmemelerinin sebebi aşırı pahalı olmaları. Ama OLED alacak bütçeniz varsa kesinlikle OLED almalısınız.

Hocam OLED ekran bambaşka bir dünya. Fazla iyiler. Tercih edilmemelerinin sebebi aşırı pahalı olmaları. Ama OLED alacak bütçeniz varsa kesinlikle OLED almalısınız.
2k oled alacak bütçem var aslında. Oled kalitesine yabanci değilim s90c tv kullaniyorum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı