4K IPS vs 2K OLED

Bütçe
30000

Fatih Karademir

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör alacağım. Dizi, film, oyun için kullanacağım. Çoğunluk oyun olacak. Halihazırda ASUS ROG PG259QNR 360Hz monitörüm var. Ekran kartım ise 4070 Ti Super. 5090 veyahut 5080'e geçme ihtimalim yüksek. PC masam cam kenarında ışık yansıması olabiliyor. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör alacağım. Dizi, film, oyun için kullanacağım. Çoğunluk oyun olacak. Halihazırda ASUS ROG PG259QNR 360Hz monitörüm var. Ekran kartım ise 4070 Ti Super. 5090 veyahut 5080'e geçme ihtimalim yüksek. PC masam cam kenarında ışık yansıması olabiliyor. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Sizin için de geçerlimi bilmiyorum ama bir yerden sonra gözümü yormuştu 4K sırf bundan 2K ya geçmiştim.

4K IPS. Şu 5080'i 16 GB VRAM yapmasalar keşke.

2K OLED. 4K ile 2K arasında gözle görülür pek bir fark göremiyorum. Daha yeni IPS monitör aldım ve siyahları siyah göstermemesi canımı sıkıyor. O yüzden 2K OLED diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı